Stop TimeshareStop '20

Wij, nu meer dan 130 door Timesharestop (2014-2019) c.s. gedupeerden, hebben ons  verenigd nadat onaangekondigd de stekker uit dat bedrijf werd getrokken.
We proberen nu gezamenlijk degenen die hiervoor verantwoordelijk zijn vervolgd en veroordeeld te krijgen. Tevens proberen we daarbij onze schade vergoed te krijgen. 

Met dat doel voor ogen hebben we onder meer de domeinnamen van Timesharestop in België (sinds 1 maart 2020) en Nederland (sinds 19 april 2020) verkregen en de site www.timesharestop.be en .nl weer online gezet. Zo ontvangen wij nu de e-mails die aan Timesharestop worden gestuurd. Op deze manier kunnen we overige gedupeerden, mensen die nog steeds wachten op resultaat en mails sturen om te vragen naar de stand van zaken, opvangen.
Ook kunnen we hiermee voorkomen dat mensen via deze site in handen vallen van de vorige eigenaren van Timesharestop of andere fantasten die (voor veel geld) van alles beloven, zonder dat waar te kunnen maken.
We verzamelen zoveel mogelijk gegevens over de vermeende dienstverlening door Timesharestop en over de kerstboom van bedrijfjes waarin de heren deelnemen.

Van al onze activiteiten is de politie op de hoogte en wij delen onze bevindingen met hen.

Dat u zich bij ons aansluit, is van belang; dat vinden wij niet alleen, maar ook de politie.


nl_NLNederlands